«Відьмак: Кровне походження»: дивіться новий трейлер фентезі від Netflix за участю Мішель Йєо

14 листопада 2022,  20:45 | Новини серіалів

Вийшов тизер-трейлер пригодницького фентезі «Відьмак: Кровне походження», події якого будуть позвиватися за 1 200 років до подій «Відьмака».

Серіал «Відьмак: Кровне походження» буде приквелом хітового фентезі «Відьмак», заснованого на серії романів польського письменника Анджея Сапковського. Приквел покаже, як задовго до появи легендарного Ґеральта з Рівії світи монстрів, людей та ельфів злилися в одне ціле, і на світ з'явився перший Відьмак.

Одну з головних ролей у цьому фентезі виконає знаменита акторка Мішель Йєо, яку з 1 грудня ви зможете побачити у кінотеатрах України у хітовому науково-фантастичному фільмі «Все завжди і водночас», за роль у якому вона може отримати «Оскар». У приквелі «Відьмака» вона втілить відважну ельфійку-воїтельку.

Також у серіалі зіграє Ленні Генрі, який нещодавно втілив лідера хутроногів Садока у багатосерійному фентезі «Володар перснів: Персні влади».

Прем'єра усіх серій першого сезону серіалу «Відьмак: Кровне походження» відбудеться 25 грудня на стримінговій платформі Netflix.

1150 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: