Серіал «Останні з нас» вийде у січні

2 листопада 2022,  20:35 | Новини серіалів

Канал HBO опублікував у мережі тизер-постер науково-фантастичного серіалу «Останні з нас», який повідомляє, що його прем'єра відбудеться 15 січня.

Пригодницька фантастика «Останні з нас» («The Last of Us») буде адаптацієї однойменної відеогри і покаже історію загартованого в боротьбі за виживання Джоела та відважної дівчини-підлітка Еллі, які змушені об'єднатися і допомагати одне одному пережити подорож руїнами Сполучених Штатів у постапокаліптичному світі.

Роль Джоела виконує зірка хітових серіалів «Мандалорець» та «Гра престолів» Педро Паскаль, а Еллі втілює його коллега по «Грі престолів» Белла Ремсі.

Компанію їм складуть Гебріел Луна, відомий за роллю Примарного гонщика у супергеройському серіалі «Агенти Щ.И.Т.», та Нік Офферман, зірка культової комедії «Ми — Міллери» та ситкому «Парки та зони відпочинку».

Сценаристами екранізації відеогри виступають Ніл Дракманн та Крейг Мейзін. Мейзін найбільш відомий як творець хітового міні-серіалу «Чорнобиль», що також вийшов на каналі HBO і отримав 10 премій «Еммі» та 2 премії «Золотий глобус».

1048 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: