Генрі Кавілл залишає серіал «Відьмак», після нього роль Ґеральта зіграє Ліам Гемсворт

30 жовтня 2022,  08:05 | Новини серіалів

Не встигли шанувальники Генрі Кавілла порадіти новині про те, що він готується знову зіграти Супермена у фільмі «Людина зі сталі 2», як актор шокував усіх тим, що вирішив покинути хітовий серіал «Відьмак», де він грає головну роль.

Новина про те, що Кавілл більше не буде грати роль легендарного відьмака Ґеральта з Рівії у мегапопулярному фентезі від Netflix, підірвала соцмережі у суботу, причому вона прийшла одразу з офіційних акаунтів стримінгової платформи.

Платформа повідомила, що Кавілл залишить серіал після 3 сезону, а в 4 сезоні роль Ґеральта з Рівії буде грати вже зірка франшизи «Голодні ігри» Ліам Гемсворт, молодший брат Кріса Гемсворта, який грає Тора у блокбастерах Marvel.

Шанувальники шоковані такою звісткою і перепитують у Netflix, чи це не першоквітневий жарт, адже у книгах Анджея Сапковського, хоча там і існує магія, Ґеральт ніколи не змінював свого обличчя і точно не робив собі пластичні операції. Але це не жарт, тож залишається лише чекати виходу наступних сезонів, щоб побачити, як творцям серіалу вдасться провернути таку заміну.

Очевидно, що Кавілл залишає серіал через конфлікт графіків, тож наступні кілька років він буде надто зайнятий, щоб знову зіграти Ґеральта, а Netflix вирішили, що вони не можуть його так довго чекати і досить швидко знайшли йому наступника.

Ви також можете знати молодшого Гемсворта за фільмами «День незалежності: Відродження», «Нестримні 2», «Помста від кутюр» та «Чи не романтично це?».

У листопаді в український прокат вийде триллер «Покерфейс», де Гемсворт зіграє разом з Расселом Кроу та Ельзою Патакі, дружиною Кріса.

Читайте також: До касту 3 сезону серіалу «Відьмак» приєдналися зірки «Шан-Чі» та нової «Оселі зла».

1999 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: