«Вартові Галактики»: вийшов трейлер святкового спецвипуску від Marvel та Disney

25 жовтня 2022,  22:09 | Новини фільмів

Цього року на нас чекає супергеройське Різдво! Стримінгова платформа Disney Plus представила чарівний трейлер святкової короткометражки «Вартові Галактики: Святковий спецвипуск», яку написав і зняв Джеймс Ганн.

У фільмі «Вартові Галактики: Святковий спецвипуск» Вартові, бажаючи підняти Пітеру Квіллу (Кріс Претт) настрій після того, як він втратив свою кохану Гамору (Зої Салдана), вирушають на Землю, щоб дістати йому найкращий подарунок на Різдво.

Трейлер показує, як Дракс (Дейв Батіста) та Богомолиця (Пом Клемент'єфф) прибувають у Голлівуд, де вони знаходять дім актора Кевіна Бейкона, якого дуже любить Квілл, і намагаються його викрасти, щоб порадувати свого друга.

Також у спецвипуску з'являться Краглін (Шон Ганн), Ракета (Бредлі Купер), Ґрут (Він Дизель) і сама Гамора (проте це може бути флешбек).

Наприкінці трейлер повідомляє, що прем'єра стрічки «Вартові Галактики: Святковий спецвипуск» відбудеться рівно за місяць, 25 листопада.

А вже наступного року цю веселу супергеройську компанію можна буде побачити у кінотеатрах у блокбастері «Вартові Галактики 3», який вийде у травні 2023 року.

997 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: