«Дім дракона»: дивіться промо-ролик фінальної серії 1-го сезону «Чорна королева»

22 жовтня 2022,  20:31 | Новини серіалів

Рейніра готова заявити свої права на Залізний трон у промо-ролику 10 серії 1 сезону мегапопулярного фентезі «Дім дракона», яку на її честь назвали «Чорна королева».

Передостання серія сезону «Зелена рада» показала, як королева Алісента (Олівія Кук), її батько Отто Гайтавер (Ріс Іванс) та їхня команда «зелених» дуже швидко узурпували владу після смерті короля Візериса (Педді Консідайн) і коронували перед народом Ейгона (Том Глінн-Карні), старшого сина Алісенти та Візериса, хоча Візерис оголосив своєю спадкоємицею Рейніру (Емма Д'Арсі).

Тож тепер наступний крок за командою «чорних» на чолі з принцесою Рейнірою.

Промо-ролик фінальної серії сезону «Чорна королева» показує, як до Рейніри та Деймона (Метт Сміт) прибуває принцеса Рейніс (Ів Бест), якій вдалося втекти з Королівської гавані на своєму драконі Меліс, і вона попереджає Рейніру:

«Зелені» прийдуть за тобою, Рейніра, і за твоїми дітьми.

Далі Деймон пропонує боротися, і в бій одразу рвуться старші сини Рейніри Джекейріс (Гаррі Коллетт) та Люцеріс (Елліот Гріхо) і їхні наречені Бейла (Бетані Антонія) та Рейна (Фібі Кемпбелл), дочки Деймона від його попереднього шлюбу з Лейною Веларіон, яка загинула під час пологів.

Ми бачимо, як «чорні» збирають свої сили, щоб відвоювати Залізний трон, викликаючи усіх лордів, які присягали Рейнірі, коли її батько Візерис був ще живий.

Також у 10 серії з'явиться багато драконів, і нам покажуть першу битву громадянської війни Таргарієнів, яка отримала назву «Танок Драконів».

Прем'єра серії «Чорна королева» була запланована на 23 жовтня, проте відбувся витік данних, і серію злили в мережу за кілька днів до її офіційної прем'єри. Канал HBO вже веде з цього приводу розслідування.

1109 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: