Том Генкс дістає сусідів у першому трейлері фільму «Чоловік на ім'я Отто»

21 жовтня 2022,  20:30 | Новини фільмів

Володар премії «Оскар» Том Генкс вже не одне десятиліття є одним із найулюбленіших голлівудських акторів в усьому світі, зокрема через свій добрий характер, проте у стрічці «Чоловік на ім'я Отто» він зіграє свою повну протилежність.

Фільм «Чоловік на ім'я Отто» буде адаптацією романа-бестселера шведського письменника Фредріка Бакмана, який раніше вже екранізували у Швеції у 2015 році, і тоді стрічка «Чоловік на ім'я Уве» претендувала на «Оскар» як найкращий фільм іноземною мовою.

Сюжет нової екранізації розповість про сварливого 60-річного чоловіка на ім'я Отто, якого грає Том Генкс. Коли його дружина помирає, і він змушений піти на пенсію з роботи, де пропрацював майже 40 років, Отто вирішує покінчити життя самогубством. Але його спроби постійно переривають нові сусіди, що призводить до початку малоймовірної дружби, що змінить його життя.

Разом з Генксом в новій адаптації роману Бакмана зіграють актори Маріана Тревіно, Рейчел Келлер, Мануель Гарсіа Рульфо, Камерон Бріттон та Майк Бірбілья.

Режиссером драматичної комедії «Чоловік на ім'я Отто» виступає Марк Форстер, який зняв фільми «Квант милосердя», «Всесвітня війна Z» та «Крістофер Робін».

В американський прокат нова стрічка з Генксом у головній ролі вийде у січні 2023 року. Дата її української прем'єри поки не повідомляється.

Цього літа ви могли побачити Генкса у кінотеатрах в музичному байопіку «Елвіс». В майбутньому він зіграє у фільмі культового режисера Веса Андерсона «Місто астероїдів», де також знялися Скарлетт Йоханссон та Марго Роббі.

1159 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: