Вийшов український трейлер стрічки «Крід III: Спадок Роккі Бальбоа» з Майклом Б. Джорданом

20 жовтня 2022,  22:27 | Новини фільмів

Перший трейлер очікуваної спортивної драми «Крід III: Спадок Роккі Бальбоа», який ви вже можете подивитися з українським дубляжем, дражнить глядачів епічним поєдинком між Майклом Б. Джорданом та Джонатаном Мейджерсом.

Фільм «Крід III: Спадок Роккі Бальбоа» буде продовженням франшизи «Роккі» та фільмів «Крід» (2015) та «Крід II» (2018). Досягнувши вершин у світі боксу, Адоніс Крід (Майкл Б. Джордан) стає успішним і в кар’єрі, і в сімейному житті. Демієн (Джонатан Мейджерс), друг дитинства Адоніса, був справжнім генієм боксу в свої юнацькі роки. Тепер він повертається після тривалого ув‘язнення і прагне довести, що його місце на рингу. Але зустріч колишніх друзів завершиться не просто боєм. Щоб перемогти, Адоніс повинен поставити на карту власне майбутнє, натомість Демієну втрачати нічого.

Також у третьому фільмі про Адоніса Кріда повернеться актриса Тесса Томпсон в ролі Б'янки, дружини Адоніса та матері його дітей, яка також є співачкою і музикантом.

Стрічка стане режисерським дебютом для Майкла Б. Джордана, проте в ній, на жаль, не повернеться Роккі у втіленні легендарного Сільвестра Сталлоне.

Ви можете знати Мейджерса завдяки хітовим серіалам «Локі» та «Країна Лавкрафта», а в майбутньому він втілить головного лиходія наступної фази кіновсесвіту Marvel Канга Завойовника, в образі якого він дебютує наступного року в супергеройському блокбастері «Людина-мураха та Оса: Квантоманія».

Цікаво, що Джордан зіграв в «Чорній пантері» лиходія Кіллмонгера, тобто тут ми побачимо поєдинок «Кіллмонгера» з «Кангом». Як гадаєте, хто з них переможе без суперсил?

Фільм «Крід III: Спадок Роккі Бальбоа» вийде в прокат в Україні 2 березня 2023 року.

1561 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: