«Доктор Хто»: тизер, постер та інші деталі про фінальний спецвипуск Тринадцятої

5 жовтня 2022,  01:20 | Новини серіалів

Вже цього місяця вийде новий спецвипуск культового науково-фантастичного серіалу про подорожі у часі та космосі «Доктор Хто», який стане фінальною пригодою Тринадцятої інкарнації Доктора у втіленні Джоді Віттакер.

Фінальна серія Тринадцятої отримала назву «The Power of the Doctor» («Сила Доктора»), і ось її офіційний синопсис з сайту IMDb:

Після багатьох небезпечних подорожей та битв з одними з найстрашніших монстрів, які існують у просторі та часі, це остання пригода для Тринадцятого Доктора. У цьому епічному блокбастері ця інкарнація Доктора востаннє буде боротися зі злом, що загрожує всій галактиці, але з ким саме вона зіткнеться у своїй останній битві, перш ніж Доктор знову регенерує?

У фінальній пригоді Тринадцятій будуть допомагати її нинішні супутники Яс (Мандіп Гілл) та Ден (Джон Бішоп), а також вона знову зустрінеться з давніми друзями Раяном (Тосін Коул) і Гремом (Бредлі Волш), яких з ніжністю завжди називає «моя сімейка».

Окрім того, серія покаже повернення легендарних колишніх супутниць Доктора Теган (Джанет Філдінг) та Ейс (Софі Алдред) з класичного серіалу «Доктор Хто». Теган багато років тому подрожувала з П'ятим Доктором, а Ейс з Сьомим.

Також компанію їм складуть ще одна версія Доктора (Джо Мартін) та давній ворог Доктора Майстер (Саша Дхаван), який завжди повертається, щоб знову нашкодити.

Дата прем'єри спецвипуску поки не повідомляється, проте вона очікується у жовтні. Сподіваємося, що незабаром нас порадують повноцінним трейлером.

Наступним Доктором після Джоді Віттакер стане актор Шуті Гатва, відомий за роллю Еріка Ефіонґа в популярному серіалі від Netflix «Сексуальна освіта».

Тим часом шоуранером майбутніх сезонів «Доктора Хто» буде легендарний Расселл Т. Девіс, який очолював серіал під час епохи Дев'ятого та Десятого Докторів.

1153 

1 коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: