«Вітні. Я хочу танцювати з кимось»: український трейлер стрічки про співачку Вітні Г'юстон, що вийде у кіно наприкінці року

27 вересня 2022,  20:30 | Новини фільмів

Наомі Акі перевтілюється в легендарну співачку Вітні Г'юстон у першому трейлері біографічної драми «Вітні. Я хочу танцювати з кимось» від режисерки Кейсі Леммонс та сценариста оскароносного байопіка «Богемна рапсодія» Ентоні МакКартена.

Байопік «Вітні. Я хочу танцювати з кимось», який в оригіналі назвали на честь одного з найвідоміших хітів співачки «I Wanna Dance with Somebody», розповість історію життя легендарної американської співачки та актриси Вітні Г'юстон, чий голос підкорив серця мільйонів людей по всьому світу.

Це відповідальна роль дісталася на екрані акторці Наомі Акі, яку ви могли бачити в блокбастері «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» та серіалах «Голос змін» і «Кінець ї***го світу». У трейлері вона настільки схожа на Вітні, що одразу після його релізу онлайн всі почали говорити про «Оскар».

Її менеджера Клайва Девіса втілить Стенлі Туччі, на рахунку якого вже є одна номінація на премію «Оскар», а також 5 престижних премій «Еммі».

Мати головної героїні Сісі Г'юстон, яка була популярною співачкою у 1960-х роках і у свій час отримала 2 премії «Греммі», зіграє акторка Тамара Тюні.

Роль чоловіка Вітні Боббі Брауна дісталася Ештону Сандерсу, зірці оскароносної стрічки «Місячне сяйво», а також компанію їм у кадрі складе зірка супергеройського серіалу «Чорна блискавка» Нафіса Вільямс.

В український прокат байопік про Вітні Г'юстон вийде 22 грудня.

4340 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: