«Віллоу»: з'явився новий трейлер фентезі від Disney за участю зірки Поттеріани

24 вересня 2022,  10:24 | Новини серіалів

Платформа Disney Plus вирішила знімати серіали не тільки про супергероїв та всесвіт «Зоряні війни» і цієї осені представить перший сезон фентезі «Віллоу», головну роль в якому виконає Ворвік Девіс, відомий завдяки ролям професора Флитвіка та гобліна Ґрипхука у фільмах про Гаррі Поттера.

Серіал «Віллоу» буде рімейком однойменного американського фільму, що вийшов на екрани у 1988 році. Його сюжет розповість про пригоди жителя казкового села ліліпутів Віллоу Афгуда (Ворвік Девіс), який мріє стати чарівником.

Трейлер показує, що Віллоу збирає команду з різних відчайдухів, ролі яких виконають Ерін КелліманСокіл та Зимовий солдат»), Тоні РеволоріЛюдина-павук: Додому шляху нема»), Еллі БамберГордість та упередження та зомбі»), Амер Чадха-ПательКолесо часу») та Рубі КрусМейр з Істтауна»).

Творцем серіалу виступає Джонатан Кездан, сценарист та продюсер пригодницького фільму «Соло: Зоряні війни. Історія», що розповів про становлення Хана Соло.

До речі, там також зіграли Ворвік Девіс та Ерін Келліман. Келліман втілила Енфіс Нест, лідерку банди космічних піратів «Хмарні Вершники», а Девіс виконав роль Візела, одного з членів її банди. Тепер лідером банди буде Девіс.

Прем'єра фентезі «Віллоу» очікується наприкінці осені, 30 листопада.

Дивіться більше трейлерів очікуваних фільмів, мультфільмів та серіалів.

1572 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: