Вийшов трейлер нового фільму Стівена Спілберга «Фабельмани», що претендуватиме на «Оскар»

17 вересня 2022,  09:49 | Новини фільмів

Не пройшло і року з того часу, як на великі екрани вийшов мюзикл Стівена Спілберга «Вестсайдська історія», що отримав один «Оскар», як голлівудський митець представляє вже свою наступну кінострічку, що називається «Фабельмани».

Драма «Фабельмани», яка частково заснована на дитинстві та юності самого Спілберга, розповідає історію 16-річного хлопця на ім’я Семмі Фабельман, який дорослішає в Арізоні після закінчення Другої світової війни. Одного разу він відкриває приголомшливу сімейну таємницю та досліджує, як сила фільмів може допомогти йому побачити і прийняти правду.

Роль Семмі виконає актор Гебріел ЛаБелль, для якого це буде перша головна роль у його кар'єрі, що лише починається у Голлівуді і може стати для нього справжнім проривом.

Його мати Мітці Фабельман зіграє Мішель Вільямс, на рахунку якої є 4 номінації на премію «Оскар». А його батька Берта Фабельмана втілить зірка «Бетмена» Пол Дано.

Дядька головного героя зіграє Сет Роген.

Світова прем'єра нової стрічки Спілберга відбулася 10 вересня в рамках Міжнародного кінофестивалю в Торонто. В американський прокат вона вийде у листопаді і вже є одним з претендентів на «Оскар» в майбутньому сезоні.

З нетерпінням чекаємо оголошення дати української прем'єри фільму «Фабельмани».

1042 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: