Новий трейлер «Чорного Адама» показує суперсили Товариства Справедливості Америки

9 вересня 2022,  22:20 | Новини фільмів

Голлівудська кіностудія Warner Bros. опублікувала у мережі другий офіційний трейлер свого наступного супергеройського екшену «Чорний Адам», заснованого на коміксах DC, головну роль в якому виконує Двейн Джонсон.

У новому кінокоміксі від Warner Bros. та DC Скеля грає роль Тета Адама, також відомого як Чорний Адам, який майже 5000 років тому був наділений всемогутньою силою єгипетських богів — і так само швидко був ув'язнений. Звільнившись від своєї земної гробниці, Чорний Адам готовий познайомити сучасний світ зі своєю унікальною формою справедливості.

Щоб не дати Чорному Адаму, який є таким же могутнім, як Супермен, сіяти жорстокість та хаос у сучасному світі, Аманда Воллер (Віола Девіс) відправляє Товариство Справедливості Америки зупинити його. Проте простіше сказати, ніж зробити.

Трейлер показує, як Людина-яструб (Елдіс Годж), Доктор Фейт (Пірс Броснан), Руйнівник Атомів (Ной Сентінео) та Циклон (Квінтесса Свінделл).намагаються приборкати Чорного Адама, який жадає помститися за свого сина, а також в одній сцені з'являється суперлиходій-демон Саббак (Марван Кензарі).

Разом з трейлером були представлені нові персональні постери з Чорним Адамом та членами Товариства Справедливості Америки та один їхній спільний постер.

Побачити кінокомікс «Чорний Адам», режисером якого виступає Жауме Кольєт-Серра, в українських кінотеатрах буде можливо з 20 жовтня.

834 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: