«Клондайк»: дивіться трейлер української стрічки, що стала хітом на фестивалі «Санденс»

30 серпня 2022,  22:55 | Новини фільмів

Сьогодні у мережі з'явився офіційний трейлер драматичного фільму режисерки Марини Ер Горбач «Клондайк», що вразив зарубіжних критиків, які називають називають його «безкомпромісним, визначним та хвилюючим».

Офіційний синопсис драми «Клондайк», події якої будуть розвиватися на тлі російсько-української війни на Донбасі та збиття росіянами пасажирського літака MH17:

Липень 2014 року, Донбас. Молоде подружжя готується стати батьками. Попри постійні сварки, чоловік і брат дружини прагнуть одного — евакуювати вагітну жінку. Та вона відмовляється їхати, навіть коли село захоплюють озброєні угруповання. Тим часом у небі над ними збивають цивільний літак.

Світова прем'єра стрічки української режисерки відбулася у січні 2022 року в рамках програми World Cinema Dramatic Competition престижного міжнародного кінофестивалю «Санденс», де вона отримала нагороду за найкращу режисуру.

У лютому «Клондайк» представили на Берлінському кінофестивалі, де він отримав одразу дві нагороди: приз Екуменічного журі та приз глядацьких симпатій.

В український прокат фільм «Клондайк» вийде восени, 3 листопада.

656 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: