Новий трейлер серіалу «Дім дракона» показує, чого чекати в наступних серіях

30 серпня 2022,  22:30 | Новини серіалів

Королями їх зробили не мрії, королями їх зробили дракони. Принцеса Рейніра нагадує королеву Дейнеріс у свіжому трейлері фентезі «Дім дракона», який розкриває, що перший сезон буде наповнений зрадами, битвами та полум'ям драконів.

Приквел культового серіалу «Гра престолів» розповідає про дім Таргарієнів, предків королеви Дейнеріс Таргарієн. Його події розвиваються за 172 роки до народження Дейнеріс і розповідають про громадянську війну Таргарієнів за Залізний трон, що отримала назву Танок драконів.

Перші дві серії показали, як під королем Візерисом I (Педді Консідайн) захитався трон, коли померла його дружина, а він оголосив своєю спадкоємицею єдину доньку Рейніру (Міллі Олкок), забравши титул спадкоємця у свого молодшого брата Деймона (Метт Сміт), який є дуже небезпечним ворогом.

Тим часом хитрий правиця короля лорд Отто Гайтавер (Ріс Іванс) вирішив використати смерть дружини Візериса як можливість узурпувати владу, відправивши до короля свою юну доньку Алісенту (Емілі Кері), найкращу подругу Рейніри.

Поки Деймон намагався привернути увагу брата, а Рейніра завадила йому влаштувати різню, Візерис все-таки обрав для себе наступну дружину, якою стане Алісента. Тож їхні майбутні діти будуть новими претендентами на Залізний трон.

Новий трейлер показує багато драматичних моментів, які на нас чекають в майбутніх серіях сезону, особливо це стосується тих сцен, де Візерис намагається вбити Деймона, а доросла Алісента (Олівія Кук) намагається вбити дорослу Рейніру (Емма Д’Арсі).

Також у наступних серіях ключову роль зіграє дім Веларіонів, яким керує лорд-адмірал Корліс Веларіон (Стів Туссен), відомий як Морський змій.

Його дружина Рейніс (Ів Бест), яка мала більше прав на Залізний трон, ніж Візерис, але патріархальне суспільство все одно не визнало її королевою, попередила Рейніру у другій серій, що «чоловіки швидше спалять королівство, аніж дозволять жінці сісти на Залізний трон», і ці її слова пророкують майбутню громадянську війну.

Третя серія серіалу «Дім дракона» вийде у неділю, 4 вересня.

1038 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: