Нові постери «Дому драконів» представляють драконів Метта Сміта та Емми Д’Арсі

17 серпня 2022,  19:35 | Новини серіалів

Телеканал HBO поділився двома новими постерами фентезійного серіалу «Дім дракона», прем'єра якого відбудеться вже у цю неділю, 21 серпня, і вони показують двох ключових драконів приквела у всій їхній красі та могутності.

Серіал, який буде приквелом культового фентезі «Гра престолів», розповість про предків Дейнеріс Таргарієн, що правили Вестеросом завдяким своїм драконам.

Перший з нової пари постерів «Дому драконів» зображує дорослу принцесу Рейніру Таргарієн (Емма Д’Арсі), яка є законною спадкоємицею свого батька короля Візериса I (Педді Консідайн), на фоні її величної та небезпечної драконихи Сіракс.

Тим часом другий постер представляє новий погляд на принца Деймона Таргарієна (Метт Сміт), молодшого брата короля і дядька Рейніри, та його дракона Караксеса.

Деймон був відомим воєначальником та приймав участь у багатьох битвах, звичайно, верхи на своєму драконі, який отримав прізвисько Кривавий змій.

Під час громаданської війни Таргарієнів, що почалася після смерті короля Візериса і отримала назву Танок драконів, Рейніра та Деймон виступали на одному боці разом зі своїми драконами Сіракс та Караксесом.

Проте ці дракони, хоча й були одними з найбільших на той час, є дітьми у порівнянні з драконихою Вхагар, однією з тих трьох драконів, на яких перші Таргарієни прибули у Вестерос. І Вхагар виступить під час Танку драконів на іншому боці.

А який з цих двох драконів вас вражає найбільше? Сіракс чи Караксес?

Ми з нетерпінням чекаємо на гарячу, просто полум'яну зустріч з обома, і до неї залишилося вже всього кілька днів.

1020 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: