«Голодні ігри»: перший погляд на головних героїв приквела «Балада про співочих пташок і змій»

16 серпня 2022,  22:25 | Новини фільмів

Студія Lionsgate опублікувала сьогодні в соцмережах перший кадр очікуваного фільму-антиутопії «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій», заснованого на романі письменниці Сьюзен Коллінз, за участю акторів Рейчел Зеглер й Тома Бліта.

Поділившись першим поглядом на головних героїв приквела франшизи «Голодні ігри», студія написала поруч інтригуючі слова:

Це історія про кохання. А ми любимо різні речі, яким не довіряємо. Ось перший погляд на фільм «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій».

Події фільму будуть розвиватися задовго до історії відомої революціонерки Панема Катніс Евердін. Приквел покаже, як молодий Коріолан Сноу, майбутній кривавий правитель Панема, стає ментором дівчини з 12-го Округу під час 10-х Голодних ігор. І в ході підготовки до Ігор він виявляє, що у нього з'явилися до неї романтичні почуття.

Роль Коріолана грає Том Бліт, а роль дівчини з 12-го Округу Люсі Грей Берд грає зірка оскароносного мюзиклу «Вестсайдська історія» Рейчел Зеглер.

На першому кадрі фільму ці закохані герої обіймаються та дивляться на небо, проте їхнє щастя, на жаль, буде недовгим.

Світова прем'єра фільму «Балада про співочих пташок і змій», який зараз знімає режисер Френсіс Лоуренс, запланована на 17 листопада 2023 року.

1069 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: