«Локі»: перший погляд на Тома Гіддлстона та Софі Ді Мартіно на зйомках другого сезону

11 серпня 2022,  17:01 | Новини серіалів

Локі та Сільві відправляються в... McDonald's на нових фотографіях зі знімального майданчика другого сезону хітового супергеройського серіалу «Локі».

Зйомки другого сезону «Локі» вже у самому розпалі, і завдяки папараці ми можемо побачити, як Том Гіддлстон та Софі Ді Мартіно знімаються у нових сценах.

Актори повернуться у другому сезоні хітового вебсеріалу від Marvel Studios та платформи Disney Plus в образах бога хитрощів Локі Лафейсона, молодшого брата Тора, який втік з головного таймлайну під час подорожей Месників у часі в блокбастері «Месники: Завершення», та Сільві Лафейдоттір, яка є жіночим варіантом Локі.

Їхні відносини почалися з того, що Сільві намагалася вбити Локі, проте з часом вони знайшли спільну мову і відправилися у доленосну подорож, наприкінці якої зустріли Того, Хто Залишається, який створив організацію УЧЗ, щоб зупинити свої злі варіанти і врятувати мультивсесвіт від жахливої війни.

Проте у кінці першого сезону Сільві все-таки вбила Того, Хто Залишається, і тепер мультивсесвіту загрожує велика небезпека. Проте Локі та Сільві все одно знайдуть час, щоб підкріпитися у McDonald's.

Адже на голодний шлунок мультивсесвіт не врятуєш.

Прем'єра другого сезону «Локі» очукується у 2023 році.

933 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: