Голлівудська зірка Джессіка Честейн прибула до Києва, щоб підтримати українців

7 серпня 2022,  16:25 | Новини зірок

Голлівуд продовжує активно підтримувати українців, які вже понад 5 місяців протистоять повномасштабному російському вторгненню. І сьогодні до столиці України, щоби висловити свою підтримку та солідарність з українцями, прибула відома голлівудська актриса Джессіка Честейн.

Про прибуття Честейн до Києва, що стало для широкої аудиторії сюрпризом, повідомила кореспондентка Суспільного, опублікувавши в Telegram відео, яке показує, як голлівудська зірка виходить з поїзда на столичному вокзалі.

У Києві Честейн вже зустрілася з дітьми, які лікуються у лікарні "Охматдит".

Також у планах актриси, яка навесні отримала премію "Оскар", відвідати місто Ірпінь, що знаходиться в Київській області і сильно постраждало від рук російської армії та російської авіації у перші місяці повномасштабної війни, коли армія рф намагалася захопити Київ.

Після цього Честейн збирається зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським та головою ОП Андрієм Єрмаком.

Честейн вже далеко не перша голлівудська зірка, яка від початку повномасштабної війни, що росія розв'язала проти України 24 лютого, відвідала Україну. Раніше до Львова приїхала з гуманітарною місією Анджеліна Джолі, а також Київ відвідали відомі актори Бен Стіллер та Шон Пенн.

Читайте також: Світові кінозірки підтримали Україну: від Анджеліни Джолі до Бенедикта Камбербетча та Леонардо ДіКапріо.

1496 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: