У прокат вийшов мультфільм про тварин-супергероїв «DC Ліга СуперУлюбленців»

30 липня 2022,  15:01 | Новини фільмів

Однією з головних кінопрем'єр тижня в українських кінотеатрах став пригодницький мультфільм для всієї родини «DC Ліга СуперУлюбленців», який критики називають «більшими веселощами, аніж "Ліга Справедливості"».

Офіційний синопсіс мультфільму від Warner Bros. та DC Entertainment, в якому домашні улюбленці супергероїв зберуть свою супергеройську команду, каже.

Суперпес Крипто і Супермен – друзі-нерозлийвода. Вони володіють однаковими суперсилами і пліч-о-пліч протистоять злочинності у Метрополісі. Одного разу поганці викрадають Супермена і решту членів Ліги Справедливості. Тепер Крипто має переконати нову дворову команду – гончака Аса, вислобрюху свинку Пі-Бі, черепаху Мертона і білку Чіпа – оволодіти своїми щойно набутими суперсилами і допомогти врятувати супергероїв.

Суперпсів Кріпто та Аса в оригіналі озвучують знамениті друзі-актори Двейн Джонсон та Кевін Гарт, які знімалися разом у хітовій франшизі «Джуманджі».

Тим часом супергероям Супермену, Бетмену та Диво-жінці з Ліги Справедливості свої голоси подарували актори Джон Красинські, Кіану Рівз та Джаміла Джаміл. Роль Лоїс Лейн дісталася Олівії Вайлд.

На сайті IMDb глядачі прийшли в захват від цієї анімації, поставивши пригоді супертварин 7,9 бала, що робить її одним з найкращих мультфільмів 2022 року. Для порівняння, стрічка «Посіпаки: Становлення лиходія» отримала 6,9 бала.

Квитки на мультфільм «DC Ліга СуперУлюбленців», який вийшов в український прокат 28 липня, ви знайдете в нашій афіші, що постійно оновлюється.

Під час походу до кінотеатру не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Бережіть себе та своїх близьких. Все буде Україна!

2161 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: