Перший погляд на Саурона в серіалі «Володар перснів: Персні влади»

23 липня 2022,  19:44 | Новини серіалів

Свіжий трейлер фентезі-серіалу «Володар перснів: Персні влади», представлений учора на конвенції San Diego Comic-Con, розкрив, як виглядатиме Саурон у новій адаптації творів Дж. Р.Р. Толкіна. І він зовсім не схожий на Саурона з трилогій Пітера Джексона. Давайте розберемося чому.

Ми всі звикли бачити великого і жахливого лиходія Саурона у вигляді вогняного ока або воїна в чорних обладунках, таким, яким він з'являвся в трилогіях Джексона «Володар перснів» та «Хоббіт», але події серіалу від Amazon будуть розвиватися задовго до подій, у яких приймали участь Фродо та його друзі.

Серіал «Володар перснів: Персні влади» відправить нас у Другу епоху Середзем'я та покаже сходження Саурона до влади, що закінчилося епічною битвою союзу ельфів та людей, які його перемогли та вигнали у пітьму.

Згідно з міфологією Толкіна, спочатку Саурон був одним із чарівних божественних духів Майар, який вирішив перейти на бік першого Темного володаря Мелькора (або Моргота), і коли той впав, Саурон зайняв його місце, ставши найбільшим злом у Середзем'ї.

Так що цілком логічно, що якщо серіал показуватиме історію походження Саурона, то покаже його і в такому вигляді, в якому постає актор Енсон Бун на кадрах з нового трейлера, зі світлим волоссям та у світлому одязі. Плюс не треба забувати, що він є майстром перевтілень та метаморфоз.

Серіал «Володар перснів: Персні влади» також покаже створення чарівних перснів, де ключову роль відіграв ельф Келебрімбор, якого зіграє Чарльз Едвардс. Він створив персні, які отримали люди, ельфи та гноми, але після Саурон його обдурив і таємно створив свій Перстень всевладдя.

Далі Саурон за допомогою Єдиного персня спробував захопити Середзем'я, але був повалений Ісілдуром, який відрубав у битві його палець з Перснем. Ісілдур, пращур Арагорна, теж з'явиться в серіалі, куди ж без нього. Його втілить Макс Болдрі.

Прем'єра серіалу «Володар перснів: Персні влади» відбудеться 2 вересня.

4839 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: