Саурон повертається у новому епічному трейлері фентезі «Володар перснів: Персні влади»

22 липня 2022,  22:16 | Новини серіалів

Не встигли ми отямитися від того візуально неймовірного «головного тизера», що вийшов минулого тижня, як на конвенції San Diego Comic-Con нас порадували новим трейлером серіалу «Володар перснів: Персні влади», який йде цілих 3 хвилини. І в ньому є Саурон, орки та навіть монстр Балрог.

Серіал оживить на екранах героїчні події легендарної Другої епохи історії Середзем'я. Події цієї епічної драми будуть розвиватися за тисячі років до подій «Хоббіта» і «Володаря перснів» Дж.Р.Р. Толкіна та відправлять глядачів в епоху, коли створювалися великі сили, королівства підносилися до слави і перетворювалися на руїни, малоймовірні герої піддавалися випробуванням, надія висіла на найтонших нитках, а найвеличніший лиходій, який коли-небудь з'являвся з-під пера Толкіна, погрожував огорнути весь світ темрявою.

Нижче ви знайдете нові промо-фотографії з персонажами, яких втілюють актори Морвет Кларк (Галадріель), Роберт Арамайо (Елронд), Овайн Артур (принц Дурін IV), Софіа Номвете (принцеса Діса), Синтія Аддай-Робінсон (королева-регент Міріель), Джозеф Моул (Саурон?), Ісмаель Крус Кордова (Арондір) та Маркелла Кавена (Еланор «Норі» Брендіфут).

Онлайн-прем'єра серіалу «Володар перснів: Персні влади» відбудеться 2 вересня.

1453 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: