З'явився новий тизер фентезі-серіалу «Володар перснів: Персні влади»

8 липня 2022,  17:06 | Новини серіалів

Стримінговий сервіс Prime Video від Amazon вирішив підняти наш настрій за допомогою другого тизер-трейлера очікуваного фентезі «Володар перснів: Персні влади», який показує важливу подію в Середзем'ї, що змінить життя всіх його мешканців, і зачаровує своїми візуальними ефектами.

Події цієї епічної драми розвиватимуться за тисячі років до подій «Хоббіта» та «Володаря перснів» Дж.Р.Р. Толкіна і відправлять глядачів у Другу епоху Середзем'я, коли створювалися великі сили, королівства підносилися до слави і перетворювалися на руїни, малоймовірні герої піддавалися випробуванням, надія висіла на найтонших нитках, а найвеличніший лиходій, який колись з'являвся з-під пера Толкіна, погрожував огорнути весь світ темрявою.

У новому тизері, де ніхто не говорить жодного слова, ключові персонажі, представники рас людей, ельфів, гномів та мохноногів (які пізніше стануть хоббітами), з жахом дивляться у небо, через яке летить комета.

Разом із молодими Галадріель (Морвет Кларк) та Елрондом (Роберт Арамайо) у тизер-трейлері ви можете побачити легендарних ельфів Другої епохи Гіль-галада (Бенджамін Вокер) та Келебрімбора (Чарльз Едвардс). Детальніше про них читайте тут.

Також стало відомо, що розширений трейлер першого сезону «Володаря перснів», прем'єра якого відбудеться 2 вересня, буде представлено наступного тижня, 14 липня. Сподіваємось, що це буде повноцінний трейлер зі словами.

1073 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: