У кінотеатрах виходить новий бойовик із Антоніо Бандерасом «Банші»

6 липня 2022,  22:04 | Новини фільмів

У четвер, 7 липня, в українських кінотеатрах стартують покази екшен-трилера «Банші» режисера Джона Кейеса, де головну чоловічу роль виконує знаменитий Антоніо Бандерас, якого нещодавно можна було побачити у картинах «Тілоохоронець дружини кілера» та «Uncharted: Незвідане».

Фільм «Банші» розказує про найману вбивцю Ділайлу на прізвисько Банші. Під час виконання нового завдання вона розуміє, що замовник — теж найманець. І колись він намагався вбити її колишнього куратора Калеба. Ділайла з’ясовує, що Калеб досі живий, і колишні колеги об’єднують зусилля, щоб з’ясувати правду та відшукати спокій.

Бандерас втілює Калеба, тоді як його протеже Банші грає актриса Джеймі Кінг, відома за культовими фільмами «Місто гріхів» та «Місто гріхів 2».

Головного лиходія у цьому бойовику втілює зірка фільму «Захар Беркут» Томмі Фленаган. Його персонажа, який полює на Калеба та Банші, звуть Ентоні Грін.

Квитки на фільм «Банші» ви можете придбати на нашому сайті. Будьте обережні під час походу до кінотеатру, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Бережіть себе та своїх рідних. Все буде Україна!

883 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: