Дивіться новий трейлер кінокоміксу від Marvel «Тор: Любов і грім» з Крісом Гемсвортом

5 липня 2022,  23:24 | Новини фільмів

Кінокомпанія Marvel Studios представила в мережі новий розширений трейлер супергеройського екшену «Тор: Любов і грім», де Кріс Гемсворт повертається в ролі легендарного бога грому Тора, одного з оригінальних Месників.

У новому фільмі «Тор: Любов і грім» від Marvel Studios наш бог грому вирушає на пошуки внутрішнього спокою. Проте галактичний лиходій Ґорр, знаний як Убивця богів, прагне знищити усіх небожителів та перериває вихід Тора на пенсію.

Щоб зупинити Ґорра, як показує новий трейлер, Тор збирає «найвеличнішу команду всіх часів», куди увійдуть Валькірія, Корг та його колишня дівчина Джейн Фостер, яка тепер володіє його магічним молотом Мйольніром так само, як і Могутній Тор.

У ролі Джейн Фостер на екрани повертається Наталі Портман, а Корга та Валькірію знову зіграють Тайка Вайтіті, він же режисер цього блокбастера, і Тесса Томпсон.

Суперлиходія Ґорра втілить знаменитий актор Крістіан Бейл, відомий за роллю Бетмена в трилогії Крістофера Нолана, заснованій на коміксах DC.

Події сольника Тора розвиватимуться після подій блокбастера «Месники: Завершення», наприкінці якого Тор вирушив мандрувати разом з Вартовими Галактики (так, вони теж з'являться у цьому кінокоміксі).

Ви вже можете придбати квитки на фільм «Тор: Любов і грім», який вийде в український прокат 21 липня, на нашому сайті. Таким чином ви підтримаєте улюблені кінотеатри та українську економіку у ці складні часи.

995 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: