Фінал 4 сезону серіалу «Дивні дива» «поклав» Netflix на пів години

1 липня 2022,  18:23 | Новини серіалів

Ще одним підтвердженням, що науково-фантастичний серіал братів Даффер «Дивні дива» є головним хітом платформи Netflix, стало те, що прем'єра його нових серій призвела до технічних проблем, адже платформа просто не витримала такого ажіотажу.

Перші сім серій 4 сезону «Дивних див» вийшли 27 травня, а дві заключні серії маркетологи Netflix вирішили залишити глядачам «на закуску» і випустити через цілий місяць, 1 липня. В результаті платформа тимчасово вийшла з ладу, оскільки, щоб першими подивитися фінальні серії, до неї одночасно підключилося занадто багато користувачів.

Кількість скарг на те, що із завантаженням платформи Netflix є проблеми, досягла 13 тисяч о 3 годині ранку за східним часом (це була 10 година ранку за Києвом), повідомляє сайт Variety. Але вже за пів години платформа знову запрацювала у стандартному режимі.

Актор Джеймі Кемпбелл Бауер, який грає Векну, написав після прем'єри:

Ви всі зламали Інтернет! Лол.

Фінальні серії сезону називаються «Розділ восьмий: Тато» та «Розділ дев'ятий: План Одинадцяти». Хронометраж восьмої серії складає 1 годину 25 хвилин, а фінал іде аж 2 години 30 хвилин, так що вам точно буде чим зайнятися у вихідні.

1394 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: