Фільм «Загублене місто» із Сандрою Буллок та Ченнінгом Татумом вийде в кіно у липні

1 липня 2022,  11:15 | Новини фільмів

Новий український постер пригодницької комедії «Загублене місто», головні ролі в якій виконають Сандра Буллок, Ченнінг Татум та Деніел Редкліфф, повідомляє, що його можна буде побачити у кінотеатрах України з 14 липня.

У фільмі «Загублене місто» Буллок зіграє талановиту письменницю-затворницю Лоретту Сейдж, яка була впевнена, що немає нічого гіршого, fніж застрягти у книжковому турі зі своєю моделлю з обкладинки Аланом у втіленні Татума.

Але коли Лоретту викрадає підступний лиходій Ебігейл Фейрфакс (його грає зірка Поттеріани Деніел Редкліфф), Алан вирушає її рятувати, що обертається для них обох доленосною пригодою в джунглях, яка доводить, що життя може бути набагато дивнішим і романтичнішим, ніж будь-який з художніх творів Лоретти у м'якій обкладинці.

За роль цього лиходія Редкліфф отримав премію MTV Movie & TV Awards.

Також у фільмі зіграв Бред Пітт. Він втілив друга героя Татума, відважного слідопита Джека Трейнера, який допомагає йому рятувати героїню Буллок.

Спочатку прем'єра «Загубленого міста» планувалася у березні, але була перенесена через повномасштабну війну, яку на території України розв'язала росія. У росії реліз фільму було скасовано на знак протесту голлівудських кіностудій проти війни.

Більше цікавих кінопрем'єр липня.

2492 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: