Дивіться веселий трейлер української комедії «Скажені сусіди. Нові історії», що покажуть у кінотеатрах у липні

27 червня 2022,  17:05 | Новини фільмів

Протистояння продовжується! Компанія FILM.UA Group поділилася першим трейлером комедійної картини «Скажені сусіди. Нові історії», яка покаже новий розділ у житті знаменитого сімейства Середюків, з яким нудно не буває.

Разом із трейлером з'явився і офіційний синопсис комедії «Скажені сусіди. Нові історії», режисером якої виступає Олег Борщевський:

У сім’ї Середюків нарешті все спокійно: низка гучних весіль позаду, а набридливий сусід Тарас зник із горизонту, не витримавши утисків сімейства. Тож Василь та Галина нарешті можуть приділити більше часу один одному. Гармонію порушує сусідка Оксана, яка привезла з курорту нового чоловіка. Ним виявився колишній однокласник Василя Середюка, який докучав йому усі шкільні роки. Відтоді починається нове протистояння.

У продовженні хітової трилогії «Скажене весілля» повертаються актори Назар Задніпровський та Леся Самаєва (Василь і Галина Середюки), Поліна Василина та Джиммі Воха-Воха (Катя та Франсуа), Інна Приходько та Арам Арзуманян (Олька та Ашот), Віра Кобзар (Оксана) та Юрій Горбунов (Назарій Запухляк).

Роль нового залицяльника Оксани та давнього ворога Василя зіграє Віталій Іванченко.

В український прокат комедія «Скажені сусіди», яка стане першою українською кінопрем'єрою з початку повномасштабної війни, вийде вже 7 липня.

1485 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: