«Там, де співають раки»: дивіться новий трейлер екранізації бестселера Делії Оуенс

27 червня 2022,  11:33 | Новини фільмів

У мережі з'явився новий трейлер драматичного трилера «Там, де співають раки», який є однією з найочікуваніших екранізацій найпопулярніших романів цього року. Його продюсує лауреатка премії «Оскар» Різ Візерспун.

Стрічка «Там, де співають раки» буде адаптацією однойменного роману-бестселера за версією The New York Times авторства письменниці Делії Оуенс, який вийшов у 2018 році. Сюжет фільму слідує за молодою жінкою на ім'я Кетрін Даніель Кларк або просто Кіа, яка виросла на болотах глибокого Півдня і одного разу стає підозрюваною у вбивстві чоловіка, з яким у неї був роман.

Роль Кії виконує Дейзі Едгар-Джонс, яка родом з Лондона та прославилася завдяки серіалу «Нормальні люди», що вийшов у 2020 році та приніс їй номінацію на премію BAFTA. Після цього вона зіграла в трилері «Свіжатинка» з Себастіаном Стеном та міні-серіалі «Під прапором небес» з Ендрю Гарфілдом.

Разом з нею в екранізації роману Оуенс зіграє актор Гарріс Дікінсон, відомий завдяки фільмам «Чаклунка: Володарка темряви», «Темні уми» та «Кінгс Мен». Він втілить Чейса Ендрюса, того чоловіка, з яким у Кії були стосунки та у вбивстві якого її звинувачують.

Режисеркою адаптації бестселера Оуенс виступає Олівія Ньюман.

Українська прем'єра фільму «Там, де співають раки» очікується у серпні.

1230 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: