Ольга Сумська продає свою вишиванку на аукціоні, щоб зібрати гроші на «швидкі»

26 червня 2022,  16:30 | Новини зірок

Українські знаменитості продовжують активно волонтерити та збирати кошти на гуманітарні та військові потреби. Так учора заслужена артистка України Ольга Сумська вирішила взяти участь у благодійному аукціоні, щоб допомогти зібрати гроші на машини швидкої допомоги.

Виконавиця ролі легендарної Роксолани повідомила про свою участь у новому благодійному аукціоні, організованому українськими акторами, у Instagram:

Друзі! Сьогодні я долучаюся до акторського благодійного аукціону @act_lots, мета якого зібрати на П‘ЯТЬ КАРЕТ ШВИДКОЇ ДОПОМОГИ!!!
Мій лот — це борщівка ручної роботи з оригінальним орнаментом. Купувала вишиванку в місті Яремче, це ручна робота місцевих майстринь… Вірю, що вона принесе радість та щастя її майбутній власниці!

Стартова ціна лота від Сумської — 5 000 гривень. Мінімальний крок — 500 гривень. Взяти участь в аукціоні може кожен, хто може собі це фінансово дозволити.

Аукціон триватиме до 28 червня 2022 року і завершиться о 21:00 (по Києву).

Усі отримані кошти підуть для придбання карет для швидкої допомоги.

Незадовго до початку повномасштабної війни, яку розв'язали путін і російська армія, обстрілявши рано-вранці 24 лютого всю територію України ракетами, Сумка зіграла в новій комедії «Любов і блогери».

Більше новин про українських та зарубіжних зірок, які активно підтримують Україну з початку повномасштабної війни.

1652 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: