«Аватар: Шлях води»: перший український трейлер блокбастера Джеймса Кемерона

19 червня 2022,  14:47 | Новини фільмів

Вирушаємо досліджувати чудову планету Пандора в дубльованому тизер-трейлері очікуваного науково-фантастичного сиквела «Аватар: Шлях води», де у головних ролях повертаються Сем Вортінгтон та Зої Салдана.

Продовження «Аватара», який вийшов на великі екрани у 2009 році і з тих пір є найприбутковішим фільмом усіх часів, покаже, як Джейк та Нейтірі живуть життям своєї мрії разом зі своїми дітьми на планеті Пандора. Але коли на планету повертаються жадібні та жорстокі люди, які хочуть заволодіти її ресурсами, Джейк та Нейтірі знову опиняються в центрі небезпечного протистояння, стаючи на захист всього, що вони люблять.

Підзаголовок сиквела Джеймса Кемерона «Шлях води» красномовно натякає на те, що цього разу ми досліджуватимемо не лише наземний світ Пандори, а і його підводні краєвиди. Так ми познайомимося з новим племенем на'ві під назвою Меткайїна, які живуть на воді та під водою.

Одну з пірнальниць цього клану, яку звати Ронал, зіграє зірка «Титаніка» Кейт Вінслет, яка заради цієї підводної ролі навчилася затримувати подих на 7 хвилин та 14 секунд, побивши рекорд самого Тома Круза.

В український прокат «Аватар: Шлях води» вийде 15 грудня.

4093 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: