«Володар перснів»: Міранда Отто озвучить Еовін у мультсеріалі від Warner Bros.

19 червня 2022,  13:20 | Кастінг

Став відомий акторський склад очікуваного аніме-серіалу «Володар перснів: Війна рохіррімів», куди увійшла Міранда Отто. Вона стане голосом своєї героїні з трилогії Пітера Джексона, Еовін, також відомої як Біла леді Рохана.

Мультсеріал «Володар перснів: Війна рохіррімів», що буде знятий у жанрі аніме, розповість про пригоди Гельма Молоторукого, дев'ятого короля Рохана.

Події серіалу розвиватимуться за 183 роки до подій, розказаних у трилогії Дж.Р.Р. Толкіна «Володар перснів» та фільмах Пітера Джексона, і покажуть, як ворог на ім'я Вулф, що жадає помсти, змушує Гельма та його воїнів дати останній відважний бій у давній фортеці Горнбург, яка пізніше стане відомою як Гельмова Падь.

Голосом Гельма стане зірка популярного серіалу «Спадкоємці» Браян Кокс. Його доньку Геру озвучить актриса Гайа ВайзПрогулянка лісами»), а ворога Вулфа зіграє своїм голосом Люк ПаскуаліноКрізь сніг», «Тінь і кістка»).

Тим часом Еовін буде оповідачкою в цьому мультсеріалі про її знаменитих предків від Warner Bros. Animation та New Line Cinema, як повідомляє сайт Deadline.

Прем'єра аніме про рохіррімів очікується аж у 2023 році. Зате вже у вересні ми побачимо новий серіал про світ Толкіна «Володар перснів: Персні влади».

1457 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: