Постери «Міс Марвел» розкривають костюм нової супергероїні кіновсесвіту Marvel

18 червня 2022,  18:22 | Новини серіалів

Нові постери супергеройського серіалу від Marvel Studios та Disney Plus «Міс Марвел» представляють детальний погляд на офіційний костюм, який юна супергероїня Камала Хан одягне у майбутніх серіях.

Серіал «Міс Марвел» слідує за пригодами дівчини-тінейджера Камали Хан, яка живе зі своєю сім'єю у Джерсі-Сіті та є фанаткою супергероїні Капітана Марвел. Одного разу її життя перевертається, коли вона отримує суперздібності, як у її кумирів-супергероїв.

На Disney Plus вже вийшло дві серії цього міні-серіалу, де Камала тільки намагається розібратися зі своїми новоотриманими суперсилами і поки як свій костюм використовує костюм та шолом Капітана Марвел, які вона зробила для участі в конкурсі косплеєрів на конвенції AvengersCon.

Але незабаром Камала отримає повноцінний костюм з тунікою та легінсами у червоному та аквамариновому кольорах з темно-зеленою маскою та червоним шарфом. На туніці у неї буде зображено букву S (як на логотипі Ms. Marvel), що нагадує блискавку. Образ супергероїні доповнять її улюблені червоні конверси.

Оскільки Камала американка пакистанського походження та є мусульманкою, то її супергеройський костюм відрізняється від костюмів інших супергероїв національними елементами одягу її народу.

Костюмером серіалу є Арджун Басін, який працював над костюмами до оскароносної стрічки «Життя Пі» режисера Енга Лі.

Роль Камали/Міс Марвел грає Іман Веллані і в майбутньому вона знову втілить цю юну супергероїню в блокбастері «Капітан Марвел 2», де познайомиться зі своїм кумиром Керол Денверс у втіленні Брі Ларсон.

Нова серія «Міс Марвел» вийде наступної середи, 22 червня.

1412 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: