Індійський блокбастер «RRR», який знімали у Києві, став хітом на Netflix

17 червня 2022,  15:00 | Новини фільмів

Після релізу індійського фільму «RRR» («Вставай. Ричи. Протестуй») режисера С.С. Раджамулі на популярній стримінговій платформі Netflix про нього заговорив увесь світ. І так, деякі його сцени було знято у центрі Києва.

Видовищний блокбастер «RRR», де головні ролі зіграли Рам Чаран та Н.Т.Р. мол., розповідає про безстрашного воїна, який виконує небезпечну місію і стикається віч-на-віч в епічному протистоянні з принциповим поліцейським, що служить британським військам. Події цієї саги відбуваються в Індії на початку 20 століття до здобуття нею незалежності від Британської імперії.

У ході зйомок бюджет «RRR» постійно зростав, поки не склав 72 мільйони доларів, що робить його найдорожчим індійським фільмом усіх часів.

Відомо, що до його створення приклали руку й українці, оскільки у серпні 2021 року команда фільму прибула до Києва, де був знятий епізод із піснею «Naatu Naatu».

Цей епізод, що показує вечірку британських колонізаторів, куди потрапляють головні герої, знімався у Маріїнському парку і на території Маріїнського палацу, який був збудований у 1752 році та знаходиться у самому центрі української столиці.

Над цим епізодом працювали хореографи Олена Шоптенко та Максим Леонов.

Отже, українці мають ще одну причину, щоб подивитися епічний блокбастер «RRR», який викликає у глядачів з усього світу захоплення своїми неймовірними битвами і трюками та незвичайними спецефектами.

«RRR» вже називають одним із найкращих фільмів 2022 року та наполегливо рекомендують до перегляду. Причому від нього у захваті як кінокритики, так і звичайні глядачі, які поставили йому 8,1 бала на сайті IMDb.

1675 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: