Голлівудський актор та реслер Джон Сіна зустрівся з біженцем з Маріуполя і подарував йому чемпіонський пояс

12 червня 2022,  20:33 | Новини зірок

Навіть під час війни часом відбуваються чудеса і справджуються заповітні мрії. Так і сталося з хлопцем із синдромом Дауна, якому вдалося евакуюватись із Маріуполя. Через російське вторгнення він втратив свій дім, але доля познайомила його з його кумиром Джоном Сіною.

Днями інтернет підкорила зворушлива історія Міші, 19-річного українця із синдромом Дауна, який донедавна жив у Маріуполі. З перших днів повномасштабної війни, яку розв'язала росія, Маріуполь нещадно обстрілювався ракетами та важкими бомбами, тож сім'я Миші втратила свій дім, і їм терміново треба було евакуюватися.

Люди з синдромом Дауна дуже прив'язані до свого дому, їм дуже складно його покинути, тому мама Міші Ліана вигадала для нього казкову історію про те, що вони їдуть до Європи, щоб познайомитися з відомим реслером та кінозіркою Джоном Сіною, якого Міша дуже любить. Це надало хлопцеві сил пережити серйозний стрес від евакуації та переїзду до невідомої країни.

Сіна почув цю історію і прилетів до Амстердама, Нідерланди, де українська сім'я знайшла притулок від війни, щоб мрія Міши з ним познайомитися стала реальністю.

Під час зустрічі відомий реслер поспілкувався з Мішею, його мамою та друзями і вручив своєму найбільшому шанувальнику з Маріуполя багато різних подарунків на згадку, серед яких справжній пояс чемпіона WWE.

Ліана зізнається, що поки не знає, куди їм повертатися, адже їхнього дому більше немає, але дуже вдячна жителям Нідерландів за їхню доброту та гостинність:

Місцеві жителі дуже нам допомагають, приносять одяг для дітей, солодощі, питають, що нам ще потрібно. У Маріуполі Міша займався інклюзивним футболом. Тут такі спортивні секції коштують дорого. Чоловік, який мешкає по сусідству, сплатив кілька занять, і Міша їх відвідував. Люди тут дуже відкриті та дбайливі і роблять все, щоб допомогти нам адаптуватися. Я дуже їм вдячна.

Нагадаємо, що з початку повномасштабної війни понад 14 мільйонів українців були змушені залишити свою домівку й шукати безпечніше місце проживання заради себе та своїх дітей. З них 7 мільйонів виїхало до сусідніх країн, а близько 8 мільйонів евакуювалося до інших українських міст, що знаходяться подалі від лінії фронту.

Ви можете знати Сіну завдяки хітовим фільмам «Загін самогубців: Місія навиліт», «Форсаж 9: Нестримна сага», «Ігри з вогнем» та «Бамблбі», а на початку року він повернувся в образі суперлиходія з коміксів DC в серіалі «Миротворець».

1332 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: