Тодд Філліпс розкрив офіційну назву сиквела «Джокера» з Гоакіном Феніксом

12 червня 2022,  15:22 | Новини фільмів

Якщо ви сумнівалися, що режисер Тодд Філліпс зніме продовження своєї оскароносної стрічки «Джокер», то більше не сумнівайтеся. Адже його сценарій вже в руках Гоакіна Фенікса, так що його зйомки не за горами.

Без зайвих слів Філліпс опублікував цього тижня в Instagram дві промовисті фотографії: перша показує титульну сторінку сценарію продовження «Джокера», а на другий сценарій вивчає виконавець ролі Джокера Гоакін Фенікс.

Деталі про сюжет не розголошуються, але тепер ми знаємо, що сиквел називатиметься не просто «Джокер 2», а «Joker: Folie à Deux», що в перекладі з французької означає «Джокер: Шаленство на двох».

У психіатрії «folie à deux» означає індуковане божевілля, яким страждають одразу двоє людей, у яких тісний емоційний зв'язок, так що можна припустити, що Артур Флек/Джокер знайде собі друга або подругу зі схожою проблемою.

Психологічний трилер «Джокер», який вийшов на великі екрани у 2019 році, заробив у прокаті понад 1 мільярд доларів і приніс Феніксу «Оскар». Зараз він знаходиться на 71-му місці в рейтингу ТОП-250 найкращих фільмів усіх часів на сайті IMDb.

Дати прем'єри у сиквела «Джокера» поки що немає, але вона відбудеться не раніше кінця 2023 року, або, якщо зйомки затягнуться, у 2024 році.

1190 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: