«Голодні ігри»: вийшов шикарний тизер приквела «Балада про співочих пташок і змій»

6 червня 2022,  11:20 | Новини фільмів

На церемонії нагородження MTV Movie & TV Awards 2022, що відбулася в неділю в каліфорнійському місті Санта-Моніка, був представлений перший тизер очікуваного фільму «Балада про співочих пташок і змій», який підкорить своєю красою всіх шанувальників «Голодних ігор».

«Балада про співочих пташок і змій» буде приквелом популярної франшизи-антиутопії «Голодні ігри» та екранізацією однойменного роману письменниці Сьюзен Коллінз.

Події приквела розвиватимуться під час 10-х Голодних ігор і покажуть, як молодий Коріолан Сноу, майбутній кривавий правитель Панема, стає ментором дівчини з 12-го Округу Люсі Грей Берд і під час підготовки до Ігор виявляє, що у нього з'явилися до неї романтичні почуття.

Нещодавно стало відомо, що роль молодого Сноу зіграє актор Том Бліт, відомий завдяки новому історичному серіалу «Біллі Кід», а в образі Люсі ми побачимо на великому екрані зірку оскароносного мюзиклу Стівена Спілберга «Вестсайдська історія» Рейчел Зеглер.

Режисером приквела буде Френсіс Лоуренс, який зняв три глави історії революціонерки Катнісс Евердін «Голодні ігри: У вогні», «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 1» та «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2».

Очікується, що світова прем'єра фільму «Балада про співочих пташок і змій» відбудеться 17 листопада 2023 року.

1653 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: