«Швидкісний поїзд»: український трейлер нового екшену з Бредом Піттом та Сандрою Буллок

28 травня 2022,  15:35 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер і новий міжнародний постер екшен-трилера «Швидкісний поїзд» («Bullet Train»), де на лауреата премії «Оскар» Бреда Пітта чекає пекельна поїздка на поїзді в компанії найнебезпечніших найманих убивць з усього світу (але не переживайте, герой Пітта тут не такий простий, як може здатися на перший погляд, незважаючи на його милу панамку).

Події фільму, основою сюжету якого став роман японського письменника Котаро Ісакі, слідують за п'ятіркою найманих вбивць, які сідають в Токіо у швидкісний поїзд, де дізнаються, що у їхніх місій є щось спільне, і між ними починається жорстока гра на виживання.

Компанію Пітту складе лауреатка премії «Оскар» Сандра Буллок, з якої вони нещодавно знялися в комедійно-пригодницькій стрічці «Загублене місто».

Також у цьому бойовику знялися Аарон Тейлор-Джонсон, Зазі Бітц, Джої Кінг, Логан Лерман, Хіроюкі Санада, Майкл Шеннон, Браян Тайрі Генрі та Карен Фукухара.

Режисером цієї шаленої поїздки виступає Девід Літч, творець хітових блокбастерів жанру екшен «Дедпул 2» та «Форсаж: Гоббс та Шоу».

Українська прем'єра фільму «Швидкісний поїзд» очікується 4 серпня.

1788 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: