«Андор»: дивіться трейлер нового серіалу кіновсесвіту «Зоряні війни» від Disney

27 травня 2022,  11:35 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Disney Plus опублікувала в мережі офіційний тизер-трейлер науково-фантастичного серіалу «Андор», який буде приквелом блокбастера «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» режисера Гарета Едвардса, що вийшов у кіно наприкінці 2016 року.

Події серіалу розвиватимуться за 5 років до подій фільму «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія», де команда відважних повстанців у ході неймовірної місії викрала плани «Зірки смерті», та розкажуть про пригоди пілота Кассіана Андора, в образі якого на екрани повертається актор Дієго Луна.

У серіалі «Андор» також повернеться дроїд K-2SO (Алан Тьюдік), який миттєво став улюбленцем публіки у фільмі «Бунтар-один», але в трейлері його поки що не видно.

Натомість трейлер представляє перший погляд на нових персонажів киновсесвіту «Зоряні війни», яких зіграють зірка кінокоміксу «Морбіус» Адріа Архона, зірка фантастики «Дюна» Стеллан Скарсгард та зірка Поттеріани Фіона Шоу.

Онлайн-прем'єра серіалу «Андор» очікується в останній день літа, 31 серпня. Повідомляється, що його перший сезон складатиметься аж із 12 серій.

1158 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: