«Сірий чоловік»: вийшов трейлер фільму братів Руссо з Крісом Евансом та Раяном Ґослінґом

24 травня 2022,  17:05 | Новини фільмів

Поки Кріс Гемсворт знову рятує світ у новому трейлері блокбастера «Тор: Любов і грім», його колега по MCU Кріс Еванс переходить на темний бік у трейлері пригодницького екшен-трилера «Сірий чоловік», де на нього чекає битва з Раяном Ґослінґом (і ми не знаємо, на кого з них тут робити ставку).

Режисерами фільму «Сірий чоловік» виступають Ентоні та Джо Руссо, які зняли хітові блокбастери «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Завершення», і ось його офіційний синопсис від платформи Netflix:

Коли головний оперативний агент ЦРУ — його особистість нікому невідома — розкриває темні секрети агентства, на нього розпочинають глобальне полювання наймані вбивці, яких відправляє за ним корумпований агент.

Незважаючи на те, що синопсис каже, що ім'я героя Ґослінґа ніхто не знає, його звати Курт Джентрі. А продажного агента, якого грає Еванс, звати Ллойд Гансен.

Головну жіночу роль в очікуваному проєкті братів Руссо виконає актриса Ана де Армас, яка минулого року підкоряла глядачів у шпигунському бойовику про Джеймса Бонда «007: Не час помирати». Армас знімалася з Ґослінґом у фантастиці «Той, хто біжить по лезу 2049» та грала разом з Евансом у детективному фільмі «Ножі наголо».

Онлайн-прем'єра екшену «Сірий чоловік» відбудеться 22 липня.

1238 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: