Вийшов новий трейлер блокбастера «Тор: Любов і грім» з Крісом Гемсвортом, Наталі Портман та Крістіаном Бейлом

24 травня 2022,  09:02 | Новини фільмів

Тор возз'єднується зі своєю (колишньою?) коханою Джейн Фостер, яка стала Жінкою-Тор, в офіційному трейлері супергеройського екшену від Marvel Studios «Тор: Любов і грім», який буде головним блокбастером майбутнього літа!

Історія космічного вікінга, також відомого як бог грому Тор, продовжується! У своєму четвертому сольнику, який зняв режисер блокбастера «Тор: Рагнарок» Тайка Вайтіті, на асгардійського бога-супергероя Тора (Кріс Гемсворт) чекає на подорож до самопізнання та знову накачаного тіла.

У ході нових пригод з Вартовими Галактики та своїм давнім другом Коргом (Тайка Вайтіті) Тор знову зустрінеться з Джейн Фостер (Наталі Портман), з якою він вже не бачився цілих 8 років. І за ці 8 років Джейн дуже змінилася: освітлила волосся і... стала супергероїнею Жінкою-Тор, чим вона сильно шокує бога грому.

Також трейлер показує повернення Валькірії (Тесса Томпсон), яка стала королем Нового Асгарда, і представляє перший погляд на актора Крістіана Бейла в образі суперлиходія Горра, він же Бог-м'ясник або Вбивця богів, який виглядає дуже моторошно. Ви можете побачити Горра ще й на новому постері нижче.

А наприкінці трейлера з'являється Рассел Кроу в образі Зевса.

Українська прем'єра кінокоміксу «Тор: Любов і грім» очікується 7 липня.

1132 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: