Фільми «Морбіус» і «Топ Ґан: Меверік» вийдуть в український прокат у червні

21 травня 2022,  21:47 | Новини фільмів

Українські кінотеатри продовжують поновлювати свою роботу, не дивлячись на війну, щоб підтримувати економіку та бойовий дух українців, і на початку літа на нас чекають одразу дві гарячі прем'єри: супергеройський фільм з Джаредом Лето «Морбіус» та пригодницький екшен з Томом Крузом «Топ Ґан: Меверік».

Спочатку в український прокат 2 червня вийде нова пригода Тома Круза «Топ Ґан: Меверік», а вже за тиждень, 9 червня, українські глядачі побачать, як Джаред Лето стає вампіром у кінокоміксі «Морбіус».

«Топ Ґан: Меверік» буде сиквелом популярного фільму 1986 року «Кращий стрілець» («Топ Ґан»), який став стартом успішної акторської кар'єри Тома Круза. Його режисером виступає Джозеф КосинськіТрон: Спадщина», «Світ забуття»).

Круз повертається на екрани в ролі відважного льотчика-випробувача Піта Мітчелла, відомого як Меверік, який став інструктором і буде навчати загін випускників виконувати спеціальні завдання. Також Меверік повинен буде поглянути в обличчя привидам свого минулого і своїми найглибшим страхам під час відповідальної місії.

Супергеройський екшен від Sony Pictures «Морбіус» покаже, як лауреат премії «Оскар» Джаред Лето, який, до речі, зараз активно підтримує Україну, перетвориться на відомого вампіра-антигероя з коміксів Marvel, який живе у всесвіті Людини-павука.

Лето зіграє талановитого вченого доктора Майкла Морбіуса, який шукає ліки від своєї жахливої хвороби, проте зцілення стає для нього прокляттям, адже перетворює його на страшну й некеровану силу.

Який із цих фільмів ви чекаєте найбільше?

Більше кінопрем'єр червня ви знайдете в нашій афіші.

1110 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: