«Дженніфер Лопес: Шоу тільки починається»: трейлер, постер і дата прем'єри документального фільму про відому співачку та актрису від Netflix

18 травня 2022,  22:51 | Новини фільмів

Дженніфер Лопес поділилася сьогодні у мережі офіційним трейлером документальної стрічки «Дженніфер Лопес: Шоу тільки починається» (або «Дженніфер Лопес. Половина»), прем'єра якої відбудеться влітку на платформі Netflix.

Фільм номінантки на премію «Оскар» Аманди Мікелі представить інтимний погляд на життя відомої американської співачки та актриси Дженніфер Лопес і поділиться її роздумами про свої ключові етапи в кар'єрі та еволюції як артистки, а також покаже, як вона проживає другу половину своєї кар'єри, продовжуючи розважати й надихати мільйони людей по всьому світу.

Лопес каже у трейлері:

Я займаюся цим не заради нагород, я займаюся цим, щоби відчути зв'язок з людьми, змусити їх відчувати різні емоції, оскільки я теж хочу їх відчувати.

Все своє життя я боролася за те, щоб мене почули, щоб мене побачили, щоб мене сприймали всерйоз.

І насамкінець вона з оптимізмом додає:

Я справді почуваюся так, ніби моє життя тільки починається.

Також у цій документалці з'явиться наречений Лопес Бен Аффлек, як розкриває трейлер. Тож шанувальникам цієї пари дивитися обов'язково.

Фільм про Дженніфер Лопес стане доступним для перегляду на Netflix з 14 червня.

А нещодавно її можна було побачити в кінотеатрах у романтичній комедії «Вийду за тебе», де вона зіграла разом з Овеном Вілсоном.

1271 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: