«Випускний рік»: на Netflix вийшла зухвала комедія з Ребел Вілсон у головній ролі

16 травня 2022,  14:01 | Новини фільмів

Актриса Ребел Вілсон, яка нещодавно пережила серйозну трансформацію, скинувши зайву вагу заради свого здоров'я, повертається на екрани у новій комедії для дорослих «Випускний рік», яка 13 травня вийшла на платформі Netflix.

Фільм «Випускний рік» («Senior Year») розповідає про чирлідерку Стефані Конвей, яка через невдалий трюк на 20 років впала в кому. Тепер їй 37, вона прийшла до тями і хоче втілити шкільну мрію: стати королевою балу. І для цього Стефані повертається до школи, де їй доведеться адаптуватися до життя тінейджера у 2022 році із соцмережами та іншими штучками, до яких вона не звикла.

Для Вілсон це перша роль у кіно після того, як вона всерйоз зайнялася спортом та своїм здоров'ям, і таким чином вона доводить усьому світові, що її комедійний талант — це щось більше, ніж той образ пампушки, до якого звикли глядачі.

Юну Стефані у фільмі грає Енгаурі Райс, відома завдяки супергеройській франшизі «Людина-павук», де вона зіграла однокласницю Пітера Паркера.

Також у комедії «Випускний рік» знялися актори Джастін ГартліЦе ми», «Дуже погані матусі 2»), Мері ГоллендЩаслива пора», «Жінка в домі навпроти дівчини у вікні») та Сем РічардсонОфіс» , «Ми — Міллери»).

Режисером цієї стрічки, щедро приправленої ностальгією за 2000-ми роками, став Алекс ГардкаслПередмістя», «Парки та зони відпочинку», «З любов'ю, Віктор»).

2301 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: