«Доктор Стрендж 2»: розкрито роль Шарліз Терон

11 травня 2022,  17:00 | Новини фільмів

Поки ми терпляче чекаємо на прем'єру блокбастера «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», в мережу просочилася інформація про те, що в новій пригоді Доктора Стренджа з'явиться сама Шарліз Терон. Обережно, спойлери.

Раніше ходили чутки про те, що Терон може приєднатися до супергеройського всесвіту Marvel у ролі Мадам Павутини в одному зі спін-оффів фільмів про Людину-павука від студії Sony, але насправді Терон придивилася для себе зовсім іншу роль із коміксів.

У другому «Докторі Стенджі» вона з'явиться в одній зі сцен після титрів в образі чарівниці Клеї Стрендж, яка звертається до Доктора Стренджа (Бенедикт Камбербетч) на вулиці міста, щоб він допоміг їй виправити мультивсесвіт після всього, що він накоїв.

Якщо, звісно, не боїться.

Тоді Клеа відкриває портал до іншого світу, який нагадує Темний вимір, де живе Дормамму, той могутній монстр із першого сольника Стренджа, що вийшов у 2016 році, і вони вирушають туди разом.

На честь розкриття цього секрету Терон опублікувала в соцмережах свій портрет в образі Клеї, яка віддає перевагу драматичному макіяжу в фіолетових тонах:

Зустрічайте Клеу.

У коміксах Клеа є могутньою чарівницею з Темного виміру, а також племінницею Дормамму та... дружиною Стівена Стренджа (звідси і прізвище). Чи стане вона дружиною нашого Стренджа в MCU, поки що залишається лише гадати.

Але ми дуже сподіваємося, що Терон буде головною героїнею фільму «Доктор Стрендж 3», коли б він не вийшов на екрани (це точно буде нескоро). У них із Камбербетчем вийшов би приголомшливий дует.

А поки що актриса знімається в блокбастері «Форсаж 10», де також зіграють зірка «Капітана Марвел» Брі Ларсон та зірка «Аквамена» Джейсон Момоа.

1441 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: