«Бетмен»: нове відео показує, як знімався кінокомікс режисера Метта Рівза

10 травня 2022,  13:14 | Новини фільмів

Поки ми з великим нетерпінням чекаємо на прем'єру фільму «Бетмен», яка відбудеться в українських кінотеатрах, що відновлюють свою роботу, вже 12 травня, пропонуємо вам відправитися на знімальний майданчик цього кінокоміксу і побачити, як створювався найприбутковіший на сьогоднішній день фільм 2022 року.

У новому відео режисер «Бетмена» Метт Рівз показує його незвичайний та складний знімальний майданчик, оточений з усіх боків величезними екранами, на яких під час зйомок певних епізодів транслювався пейзаж Ґотема.

За допомогою такої сцени оператору Грегу Фрейзеру вдалося досягти того приголомшливого ефекту на екрані і перетворити місто Ґотем на окремого персонажа. Фрейзер нещодавно одержав свій перший «Оскар» за роботу над фантастикою «Дюна» і має всі шанси бути номінованим знову за «Бетмена».

Фільм «Бетмен», заснований на коміксах DC, покаже зустріч захисника Ґотема Брюса Вейна/Бетмена (Роберт Паттінсон) з Селіною Кайл/Жінкою-кішкою (Зої Кравіц) та їхнє протистояння з небезпечними злочинцями Загадником (Пол Дано) та Пінгвіном (Колін Фаррелл).

Ви вже можете купити квитки на фільм «Бетмен» на нашому сайті.

Будьте обережні під час походу в кіно, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Бережіть себе та своїх рідних. Все буде Україна!

831 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: