Зірка «Світу Юрського періоду 3» Кріс Пратт зустрівся з гігантським динозавром із Лего

9 травня 2022,  13:56 | Новини фільмів

На честь світової прем'єри очікуваного науково-фантастичного фільму «Світ Юрського періоду 3: Домініон» компанія Лего вирішила побудувати величезного динозавра. І виконавець його головної ролі Кріс Пратт був у захваті від знайомства з ним.

Повідомляється, що статую голови тиранозавра рексу з Лего, яку Пратт представив на прем'єрі, було зроблено за допомогою 200 000 кубиків Лего, і, звичайно ж, актор не зміг утриматися, щоб не засунути туди свою руку (і голову).

Але ця подія не обійшлася без конфузу. Пратту вдалося забратися в голову динозавра і не зруйнувати його, але до нього майже одразу підбігла охорона заходу і попросила актора вилізти з тиранозавра.

Блокбастер «Світ Юрського періоду 3: Домініон» буде кульмінацією легендарної франшизи, яка стартувала у 1993 році фільмом «Парк Юрського періоду» режисера Стівена Спілберга. Пратт повернеться в образі дресирувальника динозаврів і колишнього морпіха Овена Грейді, який тепер живе разом зі своєю дівчиною Клер Дірінг (Брайс Даллас Говард) та прийомною дочкою Мейзі Локвуд (Ізабелла Сермон), дівчинкою-клоном, яка в минулому фільмі випустила динозаврів на свободу у великий світ.

Разом із Праттом на екран повернуться зірки першого «Парку Юрського періоду» Сем Ніл, Лора Дерн та Джефф Голдблюм, які з'являються у новому трейлері.

Українська прем'єра «Світу Юрського періоду 3» очікується 9 червня.

1140 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: