Настя Каменських зібрала у свій день народження для ЗСУ 180 тисяч гривень

8 травня 2022,  10:09 | Новини зірок

У свій 35-й день народження відома українська співачка Настя Каменських побажала лише одного щоб швидше настала наша перемога. І щоб ця мрія скоріше здійснилася, вона організувала збір коштів, які підуть на автомобілі для українських військових.

На збір коштів для ЗСУ одразу ж відгукнулося багато шанувальників Насті, і вже за кілька днів їм усім разом вдалося зібрати 180 тисяч гривень, про що співачка з величезною радістю та вдячністю повідомила у Instagram:

Пройшло декілька днів з мого дня народження, а я все ще читаю ваші привітання та побажання! Дякую і обіймаю кожного! Та головним подарунком для мене стало те, що ви долучились до збору, про який я розповіла в свій ювілей в попередньому пості. І разом ми зібрали понад 180 000 грн на автомобілі для ЗСУ! Дякую вам за це!

Також Настя написала, що збір продовжується зусиллями її друга та волонтера Юрія Рихліка, який завдяки щедрим українцям вже зміг купити для потреб ЗСУ 22 автомобілі. І збирається купити ще мінімум 10 машин.

Ви також можете долучитись до збору, адже тут важлива кожна гривня. Реквізити ви знайдете на сторінці співачки у Instagram (посилання в шапці її профілю). Все буде Україна!

936 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: