«Топ Ґан: Меверік»: Леді Гага презентувала пісню «Hold My Hand» для фільму Тома Круза

3 травня 2022,  16:55 | Новини фільмів

У нас з'явилася ще одна причина чекати на пригодницький екшен з Томом Крузом «Топ Ґан: Меверік» його головну пісню виконає лауреатка премії «Оскар» Леді Гага, яка активно підтримує Україну на тлі російського вторгнення

Оскільки продовження культового фільму «Найкращий стрілець» («Топ Ґан») розповідає про військових льотчиків на чолі з відважним героєм Круза, який не може жити без адреналіну та жаги до швидкості, то на обкладинці для пісні «Hold My Hand» Гага позує на тлі армійського літака в штанах кольору хакі та з військовим жетоном на шиї.

Представивши пісню «Hold My Hand» («Тримай мою руку») своїм шанувальникам онлайн, Гага розповіла у Twitter, що працювала над нею роками:

Коли я писала цю пісню для «Топ Ґан: Меверік», я навіть не усвідомлювала, скільки шарів вона охоплює довкола серця фільму, мого власного душевного стану та природи світу, в якому ми живемо. Я працювала над нею роками, удосконалювала її, намагалася зробити її нашою.

Співачка зазначає, що ця пісня про наше спільне людське бажання «бути прийнятими та розуміти одне одного», а також вона про «святкування життя героїв».

Українська прем'єра бойовика «Топ Ґан: Меверік» має відбутися 26 травня, але поки що переноситься на невизначений час у зв'язку з війною, що на території України розв'язала росія. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися його нову дату прем'єри першими.

1445 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: