«Нічні виклики»: новий серіал від BBC із Мартіном Фріманом у ролі поліцейського

24 квітня 2022,  20:00 | Новини серіалів

Увага всім любителям британських серіалів та шанувальникам зірки «Шерлока» Мартіна Фрімана! Телеканал ВВС представив новий міні-серіал «Нічні виклики», де Фріман втілює поліцейського. І його складно впізнати у цьому новому образі.

Кримінальна драма з елементами трилера під назвою «Нічні виклики» («The Responder») складається з 6 серій, події яких розвиваються в Ліверпулі та слідують за співробітником поліцейської служби екстреного реагування Крісом Карсоном у втіленні Фрімана.

Кріс працює в нічну зміну і переживає гостру особистісну кризу. Перебуваючи в такому депресивному стані, він намагається виконувати свої поліцейські обов'язки і старається втримати свою голову над водою в особистому та професійному плані.

Наприклад, у 1 серії Карсон виявляється втягнутим у сварку між місцевим наркоторговцем та молодим наркоманом. І в наступних серіях на нього чекають інші складні виклики на роботі, які вам можуть здатися дуже реалістичними і це не просто так, адже творцем серіалу виступає Тоні Шумахер, колишній поліцейський, який надихався своїм особистим досвідом.

Також у «Нічних викликах» знялася зірка хітового серіалу «Відьмак» МайАнна Берінг. Вона втілює дружину Кріса Кейт Карсон, з якою у нього натягнуті відносини.

Пізніше цього року Фріман повернеться на великі екрани в образі агента Еверетта Росса в супергеройському екшені від Marvel «Чорна пантера 2: Ваканда назавжди». Також очікується, що його герой з'явиться у серіалі «Секретне вторгнення».

1544 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: