Трейлери найочікуваніших мультфільмів, які вийдуть у 2022 році

25 квітня 2022,  18:31 | Статті

Представляємо добірку трейлерів до одинадцяти найочікуваніших мультфільмів від провідних анімаційних кіностудій, таких як Disney, Pixar та DreamWorks, прем'єра яких очікується у кінотеатрах та на стримінгових платформах у 2022 році.

«Базз Рятівник» («Lightyear»)

Прем'єра: 16 червня 2022

Науково-фантастична пригодницька анімація від Disney та Pixar представляє історію походження Базза Рятівника, легендарного космічного рейнджера, який завоював любов цілого покоління шанувальників. Голосом Базза в оригіналі став Кріс Еванс, він же Капітан Америка з фільмів Marvel.

«Посіпаки: Становлення лиходія» («Minions: The Rise of Gru»)

Прем'єра: 30 червня 2022

Приготуйтеся до повернення феноменальної анімаційної франшизи! Посіпаки, жовті і невгамовні повелителі сердець мільйонів, поведуть вас туди, де все почалося. Мультфільм з вибуховим гумором від Illumination покаже велику мрію одного хлопчика на ім'я Ґру стати найвеличнішим лиходієм людства.

«Кіт у чоботях 2: Останнє бажання» («Puss in Boots: The Last Wish»)

Прем'єра: 23 вересня 2022

Кіт у чоботях виявляє, що його пристрасть до пригод зробила своє: він втратив вісім із своїх дев'яти котячих життів. Кіт вирушає в епічну подорож, щоб знайти міфічне Останнє бажання та відновити свої дев'ять життів.

«Ліга монстрів» («Rumble»)

Прем'єра: 18 лютого 2022

Уявіть світ, де мирно і щасливо поруч з людьми живуть… монстри. Найулюбленіша розвага цього фантастичного світу грандіозні бої монстрів на рингу, де є свої зірки та аутсайдери. І коли до рук юної тренерки потрапляє боєць, в якого ніхто не вірить, вона піде на все, щоб привести його до перемоги.

«Льодовиковий період: Пригоди Бака» («The Ice Age Adventures of Buck Wild»)

Прем'єра: 28 січня 2022

Спін-офф культової анімаційної франшизи «Льодовиковий період». Безстрашний одноокий тхір Бак об'єднується з пустотливими братами-опосумами Крешем та Едді, коли вони вирушають у нову пригоду у світ динозаврів.

«DC Ліга СуперУлюбленців» («DC League of Super-Pets»)

Прем'єра: 19 травня 2022

Суперпес Крипто і Супермен – друзі-нерозлийвода. Вони володіють однаковими суперсилами і пліч-о-пліч протистоять злочинності у Метрополісі. Одного разу поганці викрадають Супермена і решту членів Ліги Справедливості. Тепер Крипто має переконати нову дворову команду – гончака Аса, вислобрюху свинку Пі-Бі, черепаху Мертона і білку Чіпа – оволодіти своїми щойно набутими суперсилами і допомогти врятувати супергероїв.

«Людина-павук: Навколо всесвіту 2» («Spider-Man: Across the Spider-Verse - Part One»)

Прем'єра: 27 жовтня 2022

Сиквел хітового мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту», який покаже продовження пригод тинейджера з Брукліна Майлза Моралеса, відомого як Людина-павук, а також Людей-павуків з інших всесвітів.

«Поганці» («The Bad Guys»)

Прем'єра: 17 березня 2022

Захоплива анімаційна пригода від студії DreamWorks! П’ятеро дуже поганих героїв вирішують здійснити пограбування, яке має увійти в історію.

«Я – панда» («Turning Red»)

Прем'єра: 21 лютого 2022

Нова анімація «Я – панда» від Disney та Pixar розповідає історію тринадцятирічної Мей Лі. Щоразу, коли дівчинка занадто хвилюється (а так трапляється практично ЗАВЖДИ), вона миттєво перетворюється на гігантську червону панду! Ситуацію ускладнює й те, що мама Мей Лі дуже оберігає дівчину і далеко від неї не відходить. А це – справжня мука для підлітка.

«Юні титани, вперед! і DC дівчата-супергерої: Хаос у мультивсесвіті» («Teen Titans Go! & DC Super Hero Girls: Mayhem in the Multiverse»)

Прем'єра: 24 травня 2022

Супергеройські команди Юні титани, вперед! та DC дівчата-супергерої об'єднуються, щоб битися з підступним Лексом Лютором та його бандою суперлиходіїв.

«Морський монстр» («The Sea Beast»)

Прем'єра: 8 липня 2022

Нова пригодницька анімація від Netflix! Життя легендарного мисливця на морських чудовиськ перевертається з ніг на голову, коли молода дівчина зупиниться на його кораблі й подружиться з найнебезпечнішим звіром із усіх.

Який з цих мультфільмів ви чекаєте найбільше? Пишіть у коментарях.

2637 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: